Virtaa ja vaikuttamista Vantaalla kevätseminaarissa

Tapaamme jälleen ajankohtaisten asioiden tiimoilta kevätseminaarissa Vantaalla 16.-17.huhtikuuta 2019. Seminaarin ohjelmarunko on julkaistu,  tilaisuuden keynot-puhujamme esittelemme tässä.

Ilmoittaudu seminaariin 31.3.2019 mennessä!

  Toni Auvisen esityksen aiheena on tietoliikenteen tulevaisuus maakuntavalmistelussa ja kuntien yhteistoiminnassa

Toni Auvinen toimii Pohjois-Savon maakunta- ja soteuudistuksen ICT- ja digijohtajana, muutoskonsultointiyrittäjänä sekä keynote-puhujana. Hän on kirjoittanut yhdessä Minna Jaakkolan kanssa Käsikirja tulevaisuuden kuntien digitalisaatioon -teoksen.

  Johanna Juusela alustaa aiheesta TRAFICOM - uusi virasto on entistä vaikuttavampi hyvien yhteyksien edistäjä.

Johanna Juusela on johtaja vuoden 2019 alussa yhdistyneen uuden Traficomin, Liikenne- ja viestintäviraston, Liikennejärjestelmät ja markkinat -yksikössä.

 Risto Linturi raottaa meille tulevaa eli mitä on  kuidut ja muu tietoliikenne lähitulevaisuudessa – miten vaikuttavat robotisaatio, IoT, tekoäly ja virtuaalitodellisuus, kvanttioptiikka sekä Thz-kommunikaatio. kuinka pitkään nopeudet voivat kasvaa?

Risto Linturi on tulevaisuudentutkija sekä myös Sovelto Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Hän on kirjoittanut yhdessä Osmo Kuusen kanssa Suomen tulevaisuutta visoivan Suomen sata uutta mahdollisuutta 2018-2037 -teoksen.

 

SEMINAARIN YHTEISTYÖKUMPPANEINA 

                  

 

 

Päivitetty 18.3.2019