Kuidun kiitotie -valokuitutapahtuma Helsingissä

 

Finnet-liitto ja Suomen Seutuverkot järjestävät valokuitutapahtuman 30. – 31.10.2019 Sokos Hotel Presidentissä, Helsingissä.

 

Seminaarivalmistelut ovat edenneet hyvässä yhteistyössä Finnet-liiton kanssa ja seminaariohjelma on jo pääpiirteissään valmis - tutustu ohjelmaan.

Seminaarin avaa Traficomin pääjohtaja Kirsi Karlamaa, ja aamupäivän aikana osallistutaan muun muassa mielenkiintoiseen paneelikeskusteluun Suomen tietoliikenneverkkojen tilasta ja niiden kehitysajatuksista. Iltapäivällä jakaannutaan kahteen: ”Tekniikka” sekä tulevaisuuteen suuntautuvaan ”Kasvu ja muutos” -osioon. Illalla kokoonnumme yhteiseen illanviettoon, jossa on hyvä tilaisuus verkostoitua ja pohtia päivän antia yhdessä alan muiden tekijöiden ja vaikuttajien kanssa.

Seminaarin toisena päivänä kuulemme joukon esimerkkejä valokuiturakentamisen kokonaisuuksista ja kokemusperäisistä ajatuksista.

Yhdessä teemme tapahtumasta parhaan valokuituseminaarin.

Nyt on aika ilmoittautua - tervetuloa!

 

Yhteistyökumppanit


 

Näytteilleasettajat

Atea, BCC Solutions, Daimler Finland, Despro, Eltel Networks, Enkom Active, ETD Finland, Eurolaite, Finnsat, Genexis Finland, H. Vesala, Hexatronic Cables & Interconnect Systems, Huawei, Insplan, Lime Technologies, Maxivision, Naficon, Nestor Cables Oy, Netel, NSF Telecom, Sitema, Teleste, TKF, Traficom, ÅlCom

 


 

 

Osallistumismaksu

Finnet-liiton ja Seutuverkkojen jäsenet 495 € + alv, muut 595 € + alv. Hinta sisältää seminaarin ja ohjelmassa mainitut tarjoilut. Ei majoitusta.

 

Ilmoittautuminen 11.10. mennessä tästä>>

 


 

Majoitus

Tapahtumalle on varattu huonekiintiöt Sokos Hotel Presidentistä,
osoite Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki.
Huonehinnat  160 €/yö/1 hengen huone, 180 €/yö/kahden hengen huone. 

Jokainen varaa majoituksen itse. Majoitus ei sisälly tapahtuman osallistumismaksuun.


Tee majoitusvaraus: sokos.hotels@sok.fi tai p. 0201234 600 käyttämällä KOODIA: Bvalokuitu

 


 

Lisätiedot

Finnet-liitto ry, Kaisu Ignatius, p. 044 722 8205, kaisu.ignatius@finnet.fi
Suomen Seutuverkot ry, Aatu Samppala, 040 841 6129, puheenjohtaja@seutuverkot.fi

 

 

 

 

 

Päivitetty 29.8.2019